Menu

Orhangazi'nin Tanitim Atagi Basliyor

Yazdır / Tarih: 2014-04-18

 

     Orhangazi´nin barindirdigi güzellikler ve imkanlarinin tanitilmasi adina yeni bir çalisma basliyor.

     Orhangazi Belediye Baskani Neset Çaglayan´i makaminda ziyaret eden Uludag Üniversitesi Arkeoloji bölüm baskani Prof Dr Mustafa Sahin ve AB ve Unesco Proje danismani Yahya Temel Tatlisu Baskan Çaglayan´a hayirli olsun dileklerinde bulunurken Orhangazi´nin güzelliklerinin ortaya çikarilmasi ve turizm anlaminda gelismesi adina çalismalarin yapilmasi için fikir alisverisinde bulundu.

    Uludag Üniversite ile Orhangazi Belediyesi isbirligi ile yapilacak çalismalarda Orhangazi´nin Turizm adina özellikleri ön plana çikarilip Iznik gölünün de degerlendirilmesi için çalismalar yapilacak. Sanayi ve tarimin yanisira turizm anlaminda da sayisiz imkana sahip olan ilçemizin gelismesi ve tanitilmasi adina Orhangazi Belediyesi ve Uludag Üniversitesi yapacagi ortak çalisma ile ilçenin turizm özelliklerini de tanitacak. Özellikle otoyolun geçmesinin ardindan bir cazibe merkezi haline gelecek olan ilçemizde iznik gölüde daha fazla degerlendirilecek.

    Belediye Baskani Neset Çaglayan Orhangazi´nin her geçen gün gelisip degisen bir ilçe oldugunu ifade ederken bugüne kadar tam anlamiyla degerlendirilemeyen gölün bundan sonraki süreçte daha fazla degerlendirilecegini bu anlamda da Uludag üniversitesi ile is birligi içinde ortak projeler hazirlanacagini ifade etti. Prof Dr Mustafa Sahin ve Yahya Temel Tatlisu bu anlamda Avrupa birliginin yerel yönetimlere ayirdigi fonlarin oldugunu da ifade ederlerken bu fonlardan alabilmek için de projeler hazirlanacagini söylediler.

   Belediye Baskani Neset Çaglayan ilerleyen günlerde konu ile ilgili olarak çalisacaklarini ve tekrar bir araya geleceklerini söyleyerek bu anlamli ziyaretlerinden dolayi tesekkür etti.



 

Diğer Haberler