Menu

ORHANGAZİSPOR'A KURBAN KESİLDİ

Yazdır / Tarih: 2016-08-31

Başkan Orhangazispor'un kurban kesim törenine katıldı

 

Orhangazi’nin 3.Lig temsilcisi Orhangazispor’a, yeni sezon öncesi dualar edilip, kurban kesildi. Tesislerdeki programa Belediye Başkanı Neşet Çağlayan da katıldı.

 

Yeni sezon hazırlıklarını göl tesislerinde sürdüren Orhangazispor’da antrenman öncesi sezonun başarılı geçmesi için kurban kesildi.

 

ORHANAGZİSPOR İÇİN DUA EDİLDİ

Kurban kesim törenine Belediye Başkanı Neşet Çağlayan da katıldı. Yönetim kurulunun yanı sıra teknik heyet ve futbolcularda törende tam kadro hazır bulundu.

Orhangazispor tesislerindeki törende koç kesildi. Sezonun, başarı içinde ve sakatlık olmadan tamamlanması için dualar edildi.

Belediye Başkanı Çağlayan, Orhangazispor Başkanı Cem Kapitan ve yönetim kurulu üyeleri futbolcularının alnına kurban kanı sürdü.

 

ÇAĞLAYAN BAŞARI DİLEDİ

Bu hafta hedefler doğrultusunda ilk sınava çıkılacağını hatırlatan Belediye Başkanı Çağlayan, gerek yönetim kurulumuzun gerekse teknik heyetimizin gayretleri ile bir ekip oluşturuldu. İnşallah uyumlu bir çalışmayla futbolun gerekliliklerini ve doğrularını sahaya yansıtmak suretiyle arzu edilen başarı gelecektir diye umut ediyorum.’ dedi. 

Başarının tek bir tarafın gayreti ile olmayacağını ifade eden Başkan Çağlayan, ‘Hem işin ekonomik kısmını karşılaması gerekenlerin gayreti, hem oyunun taktiğini aktaracak teknik heyetimizin gayretiyle, hemde bütün bunlardan farklı olarak futbolcularımızın sahada yapacaklarıyla başarı gelir diye ümit ediyoruz. Bütün ilçenin ümidi budur’ dedi.

Zaman zaman eksikliklerin de olabileceğini belirten Çağlayan, ‘Önemli olan bu eksikliklerin motivasyon bozucu unsur olarak görülmemesidir. Herkes iyi niyetle bu işin içinde. Takımımızın gücünü, eforunu sahaya yansıtmasıyla başarının kaçınılmaz olacağına inanıyorum’ diye konuştu.

Çağlayan yeni sezon mesajını; ‘Yeni sezonun kazasız, belasız, sakatlıksız geçmesini diliyorum. Hep birlikte huzur içinde bir sezon geçsin. Futbolcularımız sahada oynarken, bizler tribünde izlerken keyif alalım istiyorum. Yeni sezonun hem ilçemiz, hem kulübümüz için hayırlı olmasını diliyorum.’ cümleleriyle verdi. 

 

CEM BAŞKAN’IN DUASI KABUL OLDU

Orhangazispor Başkanı Cem Kapitan ise, göreve gelirken tek bir dua ettiğini açıklayarak, ‘Allah’ım bizi iyi insanlarla karşılaştır diye dua etmiştik. Bugün karşımızda hep iyi insanlar görüyorum. Allah hepimizi muvaffak etsin, yeni sezonumuz hayırlı uğurlu olsun’ şeklinde konuştu. 

 Detaylı Bilgi ve Fotoğraflar İçin Tıklayınız

Diğer Haberler