Menu

Orhangazi’ye 15 Milyonluk Spor Yatırımı

Yazdır / Tarih: 2022-12-20

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın’ın Ankara temasları sırasında görüşmesi yapılan 15 milyonluk spor yatırımının imzaları atıldı. Başkan Aydın’ın Spor Toto Teşkilat Başkanı Bünyamin Bozgeyik ile görüşmesi sırasında kararlaştırılan 15 milyon liralık spor yatırımı çerçevesinde Orhangazi‘de 5 Basketbol, 5 Halı Sahası, 1 adet Cep Salonu ve 1 tane Tenis Kortu yapılacak.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın ara vermeden tempolu çalışmasını sürdürüyor. Bu kapsamda Başkan Aydın’ın geçtiğimiz aylarda gerçekleştirdiği Ankara temasları sırasında kararlaştırılan spor yatırımlarının imzaları atıldı. Bu çerçevede Orhangazi‘de Spor Toto Teşkilatı tarafından 2023 yatırım yılı içerisinde 5 adet Basketbol Sahası 5 adet Hali Sahası, 1 tane Tenis Kortu ve 1 tane de Cep Salonu yapılacak.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın konuyla ilgili yaptığı açıklamada, 2023 yılı Orhangazi’miz için spor yılı olacak, vurgusunu yaparak sözlerine “ Orhangazi’miz deyimin tam anlamıyla bir spor şehridir. Çocuklarımız, gençlerimiz spor konusunda yetenekli ve spor yapma bağlamında istekliler. Bizlerde onların isteklerini yerine getirme konusunda kendimizi vazifeli hissediyoruz. Geçtiğimiz aylarda yaptığımız Ankara ziyaretlerimiz çerçevesinde Spor Toto Teşkilat Başkanımız Bünyamin Bozgeyik’e kararlaştırdığımız spor yatırımlarının imzalarını attık. Bu kapsamda Orhangazi’mizde 5 basketbol sahası, 5 halı sahası, 1 cep salonu ve 1 tenis kortu yapacağız. Toplam yatırım bedeli 15 milyon TL olacak. Şimdiden hemşehrilerimize hayırlı olsun.” Şeklinde devam etti. Başkan Aydın açıklamasına “ Bu yatırımdan ötürü Spor Toto Teşkilat Başkanımız Sayın Bünyamin Bozgeyik'e, Milletvekilimiz Sayın Zafer Işık'a ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.” İfadeleriyle son verdi.

Diğer Haberler