ÖRNEKKÖY VE FATİH MAHALLESİ DOĞALGAZ İÇİN KURBAN KESTİ

Yazdır / Tarih: 2018-04-25

Orhangazi'de Fatih Mahallesi ve Örnekköy Mahallesinde doğalgaz kazı çalışmaları devam ederken, iki mahalle muhtarlığı Örnekköy'de devam eden doğalgaz çalışmalarının olduğu bölgede Kurban kesimi gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan'ın da bulunduğu kurban kesiminde Örnekköy Mahalle Muhtarı Esra Özcan ve Fatih Mahalle muhtarı Halil Genç, dualar ve kurban kesiminin ardından belediye başkanı Neşet Çağlayan'a Doğalgaz kazıları için verdiği çalışmalar ve emekten dolayı teşekkür ettiler. Kurban kesimi sonrasında Belediye Başkanı Neşet Çağlayan çalışmaları inceledi, Örnekköy'de yapılacak diğer çalışmalar ile ilgili de Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ile görüş alışverişinde bulundu. Başkan Neşet Çağlayan, doğalgaz kazılarının tamamlandığı mahallelerde üst yapı çalışmalarına vakit kaybetmeden başlanacağını belirterek, bununla birlikte bu mahallelerimizde yol güzergahlarında ve diğer hizmetler noktasında ne gerekiyorsa yapılacak. Örnekköy mahallemizin ardından doğalgaz kazı ekipleri Yeniköy ve Çakırlı Mahallelerinde bu çalışmaları başlatacak dedi.