ORSİAD'DAN ÇAĞLAYAN'I ZİYARET ETTİ

Yazdır / Tarih: 2016-02-03

Orhangazi Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (ORSİAD) bir süre önce yapılan Olağan Genel Kurul toplantısında ORSİAD Başkanlığına seçilen Cenan Celebci ve yeni yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’ı makamında ziyaret etti. Kongrede seçilen yeni yöneticilerinin başkan Cenan Celebci tarafından Çağlayan’a takdiminin yapılmasından sonra ORSİAD Başkanı Cenan Celebci, ORSİAD’ın şu anda 14 üye işletme tarafından oluşturulduğunu ve Orhangazi’de Sanayicinin yaşadığı sorunlar, Sanayici Orhangazi bütünleşmesine ve sosyal projelere katkı amacı ile faaliyetlerini sürdürdüğünü ifade etti.

SANAYİCİMİZİN YANINDAYIZ

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, ORSİAD’ın yeni yönetimine hayırlı olsun dileklerini sunarken, Orhangazi Belediyesi olarak sanayicimizin her türlü sorununda yanlarında olduk. Gelecekte de bu anlayışımız her zaman devam edecek dedi. Başkan Çağlayan, Sanayinin Orhangazi’nin en önemli temel taşlarından birisi olduğunu da belirterek, binlerce insan sanayicimiz sayesinde geçimini sağlıyor. Dolayısıyla bizlere düşen de, sanayicimizin yaşadığı her türlü sorun ve aksaklıklarda onların yanında yer almak, onlara destek olmaktır dedi. ORSİAD ile Başkan Çağlayan’ın buluşmasında, sanayicinin yaşadığı bazı sorunlar ile ilgili de görüş alışverişinde bulunuldu.