Parklar Çocukların Hizmetinde

Yazdır / Tarih: 2023-01-06

Orhangazi Belediyesi 2022 yılı içerisinde Orhangazi’nin çocukları çok sayıda yeni park ve yenilediği parklarla buluşturdu. Orhangazi Belediyesi bu kapsamda 10 adet yeni, 4 adet yenilediği çocuk parkını çocukların hizmetine sundu.

Orhangazi Belediyesi Orhangazi’mi çocuklar için de çalışmalarını sürdürüyor. Orhangazi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler birimi vasıtasıyla bu çerçevede 2022 yılı içerisinde bir tanesinin yapımı devam eden 10 adet yeni, 4 adet de yenilediği çocuk parkını Orhangazili çocukların kullanımına sundu.

2022 yılı içerisinde hizmete alınan çocuk parkları.

Arapzade Mahallesi Yunus Emre Parkı, Tek Kuleli Oyun Grubu, Basket Sahası, Egzersiz Aletleri, Arapzade Mahallesi, Tek Kuleli Oyun Grubu, Basket Sahası, Egzersiz Aletleri, Arapzade Mahallesi, Tek Kuleli Oyun Grubu. Arapzade Mahallesi Tek Kuleli Oyun Grubu, Arapzade Mahallesi, Otopark, Oturma, Arapzade Mahallesi, Şehit Polis Erman Özcan Çocuk Parkı, Tek Kuleli Oyun Grubu, İznik Yolu Cami Bahçesi, Tek Kuleli Oyun Grubu, Yeni Park Heceler, Tek Kuleli Oyun Grubu. Keramet Mahallesi Tek Kuleli Oyun Grubu, Basket Sahası. Camikebir Mahallesi, Tek Kuleli Oyun Grubu, Tek Kuleli Oyun Grubu. Toki 1, Tek Kuleli Oyun Grubu.

Mevcut Park Düzenleme

Toki 3, Tek Kuleli Oyun Grubu, Mevcut Park Düzenleme. Arapzade Mahallesi, Peyami Safa Parkı, Tek Kuleli Oyun Grubu, Egzersiz Aletleri. Muradiye Mahallesi, Nazım Hikmet Parkı, İki Kuleli Oyun Grubu, Basket Sahası, Egzersiz Aletleri şeklindedir