Perşembe Pazarında Sabahçı Çorbası

Yazdır / Tarih: 2024-02-08

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, Perşembe Pazarı esnafıyla bir araya geldi. Esnaf buluşmaları kapsamında gerçekleştirilen toplantıda, sabah çorbası eşliğinde Pazaryeri esnafının karşılaştığı sorunlar, önerileri ve talepleri ele alındı. Buluşmaya pazar esnafının yanı sıra çevre esnafı da katıldı.

Sohbetimiz de, Çorbamız da Sıcak

Belediye Başkanı Aydın, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, etkinliklerin düzenli olarak sürdürüleceğini belirtti. Başkan Aydın, buluşmalarda uzun uzun konuşarak sorunları ve önerileri dinlediklerini ve notlar aldıklarını ifade etti. Perşembe pazarı esnafıyla sıcak çorba eşliğinde samimi sohbetler gerçekleştirdiklerini dile getiren Aydın, bu tür etkinliklerle Orhangazi'nin toplumun ihtiyaçlarına daha yakından odaklandığını ve yerel esnafın görüşlerini değerlendirdiğini vurguladı.

Belediye Başkanı Bekir Aydın’ın geleneksel hale getirdiği esnaf buluşmalarının devam etmesi, Orhangazi'nin yerel ekonomisini ve toplumsal bağlarını güçlendirmek için büyük önem taşıyor.