RALLİKROS YARIŞLARI NEFES KESTİ

Yazdır / Tarih: 2015-11-30

2015 TOSFED Rallikros Kupası’nın 3. ve 4 ayağı, Orhangazi´de yer alan Göl kenarı spor tesisleri rallikros parkurunda gerçekleştirildi. 3 Kategoride sezon birincilerini belirleyen Bursa Otomobil Sporları Kulübü BOSSEK ve Kocaeli Otomobil Sporları Kulübü KOSDER ortak organizasyonu, ulusal ve mahalli olarak iki ayrı klasmanda düzenlendi. Orhangazi Belediyesi’nin de katkı koyduğu organizasyon kapsamında, İznik Gölü kenarında yer alan 1.100 metre uzunluğundaki toprak zeminli otokros pistinde koşulan yarışlar dün saat 09:30’da başladı.

BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Orhangazi Belediyesi’ne ait İznik Gölü Orhangazi Sahilinde yer alan pistte yapılan yarışlar yağışlı hava nedeniyle ağırlaşan pistte yapıldı. Çok sayıda yarışsverin de takip ettiği yarışlarda kıyasıya yarışlar yaşandı. 3 ve 4.ayak yarışlarının yapıldığı yarışlarda pilotlar çamurlu pistte zaman zaman zor anlar yaşadı.