Menu

Ramazan’da Camiler Gül Kokacak

Yazdır / Tarih: 2023-03-22

Orhangazi Belediyesi Ramazan ayına hazırlık olarak çalışmalarını sürdürüyor. Orhangazi Belediyesinin Gülsuyu çalışmasının sonucunda Orhangazi‘de Ramazan ayı boyunca camilerde ibadetler rayiha eşliğinde yapılacak.

Orhangazi Belediyesi Ramazan ayı için hazırlıklarını sürdürüyor. Orhangazi Belediyesi bu çerçevede daha önce başlattığı camiler ve cami çevrelerinde ilaçlama ve temizlik çalışmalarına bir yenisini ekledi. Orhangazi Belediyesi bütün camilere gülsuyu çalışması başlattı. Bu sayede camilerde ramazan boyunca ibadetler rayiha eşliğinde yapılacak. Çalışmalar Orhangazi‘de yer alan bütün camilerde kısa bir süre içerisinde bitirilecek.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın konuyla ilgili yaptığı açıklamada, bütün camilerimiz gül kokacak, diyerek sözlerine “ 11 ayın Sultanı Ramazan ayı için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu kapsamda daha önce Orhangazi’mizdeki bütün cami ve cami çevrelerinde temizlik ve ilaçlama çalışması yaptık.” Şeklinde devam etti. Belediye -Başkanı Bekir Aydın açıklamasına “ Şimdi de değerli hemşerilerimizin Ramazan ayı boyunca ibadetlerini rayiha eşliğinde yapabilmeleri için bütün camilerimizi gül kokusuyla buluşturuyoruz. Bütün hemşerilerime Ramazan’ın hayırlara vesile olmasını diliyor, saygılarımı sunuyorum.” İfadeleriyle son verdi.

Diğer Haberler