RECEP ALTEPE, KÜLTÜR MERKEZİ İNŞAATINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Yazdır / Tarih: 2017-02-15

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Orhangazi ziyareti esnasında Kültür Merkezi İnşaatını gezdi, çalışmalar ile ilgili bilgi aldı. Projenin Orhangazi’ye sağlayacağı katkıları dile getiren Recep Altepe, Orhangazi için daha önce 105 milyon TL tutarında harcamalarımız oldu. Kültür Merkezi projemiz de kamulaştırma hariç 15 milyon TL’lik bir yatırım. Hedefimiz Orhangazi’ye çok daha güzel projeler kazandırmak dedi. Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi’nin gücü ile Orhangazi Belediyesinin koordineli çalışması sonrasında Marmarabirlik arsası için 10 milyon TL’lik bir kamulaştırma bedeli ödedik. Arkasında Kültür Merkezi projemizi hazırladık ve yapımına başladık. Hedefimiz hızlı bir şekilde bu projeyi tamamlayıp hizmete sokmak. Arkasında da bu alanda meydan park düzenlemesini gerçekleştirmek dedi. Altepe Orhangazi için daha büyük projeleri de teker teker hayata geçireceklerini belirterek, buradaki çalışmaların ardından Cumhuriyet Alanı meydan düzenlemesi için startımızı vereceğiz dedi. İnceleme esnasında açıklama yapan Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Büyükşehir Belediyesi’nin gücü ile birlikte Orhangazi’nin çehresini tamamen değiştirdiklerini belirterek, şu ana kadar Büyükşehir Belediyemizin ilçemize büyük katkıları oldu. Bundan sonraki süreçte daha büyük projeleri de birlikte hayata geçireceğiz. Marmarabirlik arsası ile ilgili olarak büyükşehir belediyemizin şu ana kadar 15 milyon TL’ye yaklaşan bir harcaması oldu. Kültür Merkezimiz Orhangazi’nin çok önemli bir eksiğini gidermiş olacak. desteklerinden dolayı Başkanımız Recep Altepe’ye teşekkürlerimi sunuyorum dedi.