Menu

REKTÖR BAHÇEKAPILI’DAN BAŞKAN AYDIN’A ZİYARET

Yazdır / Tarih: 2023-03-13

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı ile görüştü. Görüşme Rektör Bahçekapılının ziyareti üzerine gerçekleştirildi. Görüşmede karşılıklı iyi niyet temennileri belirtilirken Yalova Üniversitesi ile Orhangazi Belediyesinin ortak olarak çalışabilecekleri alanlar üzerinde duruldu.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Belediye Başkanı Aydın bu çerçevede Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı ile görüştü. Rektör Prof.Dr. Mehmet Bahçekapılının ziyareti üzerine yapılan görüşme Orhangazi Belediyesi Başkanlık katında gerçekleştirildi. Görüşme sırasında Yalova Üniversitesi ile Orhangazi Belediyesinin ortak çalışabilecekleri alanlar üzerinde fikir alışverişinde bulunuldu. Aslen Orhangazili olan Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı 2022 yılında Yalova Üniversitesine rektör olarak atandı.

Ziyaretle ilgili bir açıklama yapan Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, değerli bir bilim adamımızı ağırlamaktan çok mutlu olduk, diyerek sözlerine “ Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı hocamızı Belediyemizde ağırladık. Bizler de daha önce kendilerini ziyaret etmiştik. Görüşmemizde Yalova Üniversitesi ile Orhangazi Belediyesi arasında geliştirilebilecek ortak çalışmalar konusunda fikir alışverişinde bulunduk. Oldukça verimli geçen görüşmemizde iş birliğimizi geliştirme konusunda mutabık kaldık.” Cümleleriyle devam etti. Başkan Aydın açıklamasına “ Sıcak bir ortamda geçen görüşmemizden dolayı ve nazik ziyaretlerinden ötürü değerli hocamıza teşekkürlerimi sunuyorum.” İfadeleriyle son verdi.

Diğer Haberler