Menu

RESLOG Türkiye Proje Yöneticileri Başkan Aydın'ı Ziyaret Etti

Yazdır / Tarih: 2023-04-13

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın RESLOG Türkiye Proje Yöneticileri ile buluştu. Buluşma RESLOG yöneticilerinin Başkan Aydın’ı ziyaret etmesi üzerine gerçekleştirildi. Ziyaret esnasında devam eden projeler ve yapılması planlanan projeler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın çalışmalarını sürdürüyor. Belediye Başkanı Aydın bu çerçevede RESLOG Türkiye Proje Yöneticileri ile görüştü. Görüşme RESLOG yöneticilerinin Başkan Aydın’a ziyareti üzerine gerçekleştirildi. Görüşme sırasında yapılması planlanan ve devam eden projeler üzerinde karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

RESLOG Proje Yönetimi Nedir?

RESLOG Türkiye, Belediye birlikleri ve Belediyelerle birlikte; yerel yönetişim mekanizmalarının geliştirilmesi, barış içinde birlikte yaşama araçları, kapsayıcı hizmetlere eşit erişim ve yerel ekonomik kalkınma alanlarının desteklenmesi aracılığıyla ve yerel toplulukların rezilyansını artırmak için çalışan bir kuruluştur. 2018 yılından bu yana, uzmanları tarafından geliştirilen yenilikçi yöntemlerle gerçekleştirilen özgün araştırmalar, çatışma çözümüne ve toplumsal cinsiyete duyarlı yerel eylemler ile RESLOG, Türkiye’de göçün yerel yönetişimi alanında çalışan öncü bir projedir.

RESLOG Türkiye, sistemsel gelişime katkı vermek üzere çalışmalarını üç farklı düzeyde sürdürüyor. Ulusal göç politikalarının yerel gerçekleri ve ihtiyaçları daha iyi yansıtmasına odaklanan çalışmalar; bölge düzeyinde kapasite, koordinasyon ve işbirliği mekanizmalarının geliştirilmesi için çalışmalar ve Belediyeleri katılımcı yerel eylemi temel alan planlı hizmet sunumları için yönlendiren çalışmalar. RESLOG, sivil toplum ve aktif hemşehriliği destekleyerek, kentlerin rezilyansını insan ölçeğinde ve mahalle düzeyinde arttırmayı hedefliyor.

Diğer Haberler