RESMİ BAYRAMLAŞMA PROGRAMI GERÇEKLEŞTİ

Yazdır / Tarih: 2016-09-19

Orhangazi birlik ve beraberlik içinde Kurban Bayramını kutladı. Orhangazi’de resmi bayramlaşma programı son yıllarda olduğu gibi Cumhuriyet Alanı’ndaki Meydan Park’ta yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Kaymakam Dr.Yalçın Yılmaz, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Murad Salman, Garnizon Komutanı Per.Yzb.Gökhan Su, Ak Parti ilçe başkanı Mustafa Kaya, CHP İlçe başkanı Hikmet Değerli, MHP İlçe başkanı Necati Güneş, DP İlçe başkanı Baki Bekar, Emniyet Müdürü Ramiz Erçetin, STK temsilcileri, siyasiler, Muhtarlar ve vatandaşların katıldığı bayramlaşma programında protokol üyeleri söz alarak bayram mesajlarını sundular.

BİRLİK VE BERABERLİK MESAJLARI

Protokol bayramlaşma programında ilçenin tüm kesimleri birlik beraberlik mesajları verdi. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, burada yaptığı konuşmada başta şehit aileleri ve gaziler olmak üzere tüm ilçe halkının bayramını kutladı. Bayramlaşma programında sırasıyla AK Parti ilçe başkanı Mustafa Kaya, CHP ilçe başkanı Hikmet Değerli, MHP ilçe başkanı Necati Güneş ve DP İlçe başkanı Baki Bekar’da söz alarak bayram kutlama mesajlarını sundular.