SAHİL VE TARIM ALANLARINA YENİ ELEKTRİK HATTI ÇEKİLDİ

Yazdır / Tarih: 2016-10-15

Orhangazi Belediyesi, Çakırlı İznik Gölü Sahilindeki mesire alanlarında yeni düzenlemeler yapıyor. Belediye, İznik Gölü sahilinde Çakırlılı çiftçiler için 1500 metrelik elektrik hat döşeme çalışmasını tamamladı. Yeni hatla Çakırlı’da tarım alanları ile Göl Mesire alanı elektriğe kavuşmuş oldu. Öte yandan Çakırlı Mesire alanında Orhangazi Belediyesi ekipleri yeni düzenleme çalışmaları başlattı. Ekipler mesire alanındaki oturma grupları sayısını artırırken, çevre düzenlemesini de yeniliyor.

ÇAĞLAYAN SAHİLDE İNCELEMELERDE BULUNDU
Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Çakırlı Göl Mesire alanında incelemelerde bulundu. Başkan Çağlayan, yeni elektrik hatları ile bölgede çiftçilik yapan vatandaşların elektriğe kavuşturulduğunu belirterek, mesire alanımızda da yeni aydınlatma çalışması yapacağız. Ayrıca mesire alanımızı genişletip vatandaşlarımızın kullanımına sunacağız dedi.