ŞAHİN TEPESİ BÖLGESİNDE PARKE ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Yazdır / Tarih: 2015-11-09

Orhangazi Belediyesi’nin asfalt, kaldırım ve diğer üst yapı çalışmaları devam ederken, bir çok bölgede parke çalışmaları devam ediyor. Orhangazi Belediyesi ekipleri, Hürriyet Mahallesi’nin alt bölümleri, Şevket Durmuş Caddesinin bağlantıları, Muradiye Mahallesi’nin alt bölümleri ve siteler bölgesindeki parke çalışmalarını tamamladı. Ekipler parke çalışmalarına Şehit Hüseyin Uslu Caddesi ile Öğrenci Yurdunun üst bölümleri ve Şahin Tepesi bölgesinde parke çalışmalarına başladı.

Bu bölgedeki çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, çalışmalar ile ilgili bilgi aldı. Başkan Çağlayan, Orhangazi’nin şu an itibarı ile her bölgesinin bir şantiye alanı gibi olduğunu belirterek, kamu yatırımları, alt yapı, içme suyu yenileme çalışmaları, asfalt çalışmaları, kaldırım çalışmaları ile tüm şehri ayağa kaldırmak için mücadele veriyoruz dedi. Asfaltlama çalışmalarının yanı sıra parke çalışmalarının da hızla devam ettiğini belirten Çağlayan, amacımız birkaç ay içinde Orhangazi’de bütün bölgelerde çalışmaları sona getirmek ve şehrin imarını tepeden tırnağa yenilemek dedi.