Menu

Şampiyon takım Başkan Aydın’ı ziyaret etti

Yazdır / Tarih: 2023-09-12

Belediye Başkanı Bekir Aydın geçtiğimiz ay Kütahya’da düzenlenen iller arası fuar kupasında birincilik kazanarak şampiyonluk kupasını Orhangazi’ye getiren Tempo Spor Kulübü sporcularıyla bir araya geldi. Görüşme milli takım antrenörü Servet Karak ve Şampiyon sporcuların ziyareti üzerine gerçekleşti.

Belediye Başkanı Bekir Aydın ziyaretle ilgili, spor her zaman güzeldir ama bir de Şampiyonluklarla süslendiğinde çok daha güzel oluyor, ifadesini kullanarak “Türkiye Kick Boks federasyonu tarafından Kütahya’da düzenlenen iller arası kick boks Türkiye şampiyonasında milli takım hocaları Servet Karak yönetiminde üstün başarı gösteren sporcularımızla bir araya geldik. 12 gencimiz madalya alarak gururumuz oldu. Sporcuların başarısı nedeniyle sporcuları, Onları yetiştiren değerli hocalarını ve tempo spor kulübünü tebrik ediyorum.“ açıklamasını yaptı.

Orhangazi’de daha öncede birçok şampiyonluklara İmza atıldı

Milli sporcular yetiştiren Milli takım antrenörü Servet Karak yönetiminde Orhangazi Tempo spor kulübü Orhangazi adına 25 kick boks sporcusu ile Kütahya’da düzenlenen iller arası kick boks şampiyonasına katıldı. Burada büyük başarı elde eden 12 Orhangazili sporcudan 5 altın, 2 gümüş 5’de bronz madalya olmak üzere toplamda 12 madalya geldi. Müsabakalara sporcuları ile katılan Tempo Spor Kulübü elde edilen başarı sonrası Türkiye büyükler arası kategoride iller Şampiyonu oldu.

Başarılarla İlgili bir açıklama yapan Milli takımlar antrenörü Servet Karak ‘’ Tempo Spor Kulübü olarak Kütahya’da düzenlenen şampiyonaya yaklaşık 1 yıldır hazırlanıyorduk, sporcularımızda ki gayreti gördüğüm için buradan başarılar elde ederek döneceğimizden emindim ve öylede oldu ilçemize 12 madalya ile döndük, bizlere ve Orhangazi’ye bu gururu yaşatan gençlerimizle birlikte hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Sayın Bekir Aydın‘ı ziyaret ettik. Kendilerine hem desteklerinden ötürü hem de misafirperverliklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. İnşallah önümüzde ki zamanlarda da yapılacak olan şampiyonalarda da aynı başarıları kazanmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz ‘ dedi.

Diğer Haberler