ŞAMPİYONA KUPASINI BAŞKAN ÇAĞLAYAN VERDİ

Yazdır / Tarih: 2017-10-02

Orhangazi’yi bu sezon U-19 Gençler ikinci amatör kümede temsil eden ve geçen hafta şampiyonluğunu garantileyen Gençlerbirliği U-19 Takımı şampiyonluk kupasını Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan ve Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Osman Kılıç’ın elinden aldı. BASKF tarafından düzenlenen ve Orhangazi Göl Spor Tesisleri’nde gerçekleştirilen kupa töreninde Belediye Başkanı Neşet Çağlayan ve BASKF Başkanı Osman Kılıç Yenişehir Belediyespor’a da ikincilik kupasını verdi. Daha sonra grubun şampiyonu Gençlerbirliği’nin takım kaptanına şampiyonluk kupasını veren Belediye Başkanı Neşet Çağlayan tüm sporcuları da tek tek kutladı. Şampiyonluk kupasını alan Gençlerbirliği futbolcuları büyük coşku yaşadı.