Menu

ŞAMPİYONLAR BAŞKANI ZİYARET ETTİ

Yazdır / Tarih: 2016-06-03

Orhangazi Belediyespor A takımında forma giyen ve aynı zamanda alt yapıda antrenörlük yapan Belediyesporlu basketbolcular, eğitim hayatlarını sürdürdükleri Sakarya Üniversitesi’nde düzenlenen 3x3 Basketbol Turnuvasında şampiyon oldu. Genç basketbolcular şampiyonluk kupaları ile birlikte Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’ı makamında ziyaret etti.

Belediyespor Koordinatörü Şinasi Kaya, Basketbol Koordinatörü Harun Ayteş ile birlikte başkan Çağlayan’ı ziyaret eden şampiyon basketbolcular kazandıkları kupayı da Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’a hediye ettiler. Basketbol Koordinatörü Harun Ayteş, gençlerin kendilerine her zaman destek olan Belediye Başkanlarına kupayı armağan etmek istediklerini belirterek, belediye başkanımızın destekleri ile basketbolda büyük bir ivme yakaladık. Bizlere bu desteği veren Neşet Çağlayan ve Belediyespor ailesine teşekkür ediyoruz dedi.

Başkan Çağlayan kendileri için en önemli olayın gençlerin spor yapması, gençlerin ve minik yavrularımızın salonlarda olması olduğunu belirterek, bu gaye ile hareket ederken, böylesine başarıların da gelmesi bizleri ayrıca gururlandırıyor. Gençlerimizin bu başarılarının eğitim hayatları ile birlikte artarak devam etmesini diliyorum dedi.

 Detaylı Bilgi ve Fotoğraflar İçin Tıklayınız

Diğer Haberler