ŞEHİT AİLELERİ DERNEĞİ BAŞKAN ÇAĞLAYAN'I ZİYARET ETTİ

Yazdır / Tarih: 2016-08-08

Orhangazi Şehit Aileleri Derneği Yönetimi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’ı makamında ziyaret etti. Geçen ay yapılan kongrede başkanlığa seçilen Yusuf Solak ve yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’ı makamında ziyaret ederek hem moral verdi hem de derneğe yaptığı katkılardan dolayı teşekkür etti. 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında yaşanan süreç ve demokrasi nöbetlerinde tüm Şehit Aileleri Derneği üyelerinin Cumhuriyet Alanı’ndaki nöbette yer almalarından dolayı dernek üyelerine teşekkür eden Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, bugün ülkemizde yaşanan durumun hiçbir siyasi partinin meselesi olmadığını, tüm ülkenin meselesi olduğunu belirterek, Şehit Aileleri Derneğimiz de zaten bunun farkında olan ve bu konuda kararlılığını ortaya koyan bir tavır ortaya koymuştur dedi.

Şehit Aileleri Derneği’nin tüm sorunlarının kendi sorunları olduğunu belirten Başkan Çağlayan, dün olduğu gibi bugünden sonra da derneğimizin her türlü ihtiyacı ve meselelerinde yerel yönetim olarak yanlarında yer alacağız dedi. Şehit Aileleri Derneği Başkanı Yusuf Solak ise Başkan Çağlayan’a kendilerine verdiği destekten dolayı teşekkür etti.