Menu

ŞEHİT AİLELERİ DERNEĞİ LOKALİ HİZMETE GİRDİ

Yazdır / Tarih: 2016-06-09

Orhangazi Şehit Aileleri Derneği lokaline kavuştu. Orhangazi’de bir süre önce kurulan ve faaliyetlerine başlayan Şehit Aileleri Derneği, Orhangazi Belediyesi’nin Kapalı Pazaryerinde tahsis ettiği ve tefrişatını yaptığı Şehit Aileleri Derneği Lokali için açılış töreni düzenlendi. Kaymakam Dr.Yalçın Yılmaz, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Karabacak, Garnizon Komutanı Jand.Yzb.Ogün Demir, Askerlik Şubesi Başkanı Gökhan Su, AK Parti ilçe başkanı Mustafa Kaya, STK temsilcileri, Dernekler ve Şehit Aileleri ve yakınlarının katıldığı açılışta konuşan Şehit Aileleri Derneği Başkanı İlhan Özçelik, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’a teşekkür etti.

Daha sonra söz alan Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Şehit Aileleri Derneği için mevcut açılışı yapılan yerin geçici hizmet vereceğini belirterek, yakın gelecekte Şehit Aileleri Derneğimiz yakın gelecekte yine belediyemiz tarafından hazırlanacak olan daha modern ve geniş alanda hizmet verecek dedi. Başkan Çağlayan, dernekler içinde üye sayısının artmamasını temenni ettiğimiz tek dernek Şehit Aileleri Derneği’dir.

Umuyor ve bekliyoruz ki derneğimizin üyesi artmaz, yeni şehit aileleri oluşmaz. Bugün ülkemizin bir çok yerinde vatan için mücadele veren tüm asker ve polislerimize de Allah yardımcı olsun dedi. Daha sonra söz alan Kaymakam Dr.Yalçın Yılmaz, Şehit Ailelerinin her sorunu ile yakından ilgilendiklerini ve onlar için her zaman birlik içinde çaba harcamaya devam ettiklerini ifade etti. Konuşmaların ardından protokol üyeleri, şehit aileleri ile birlikte dernek lokalinin açılışını gerçekleştirdi.

 Detaylı Bilgi ve Fotoğraflar İçin Tıklayınız

Diğer Haberler