ŞEHİT AİLELERİ DERNEĞİ'NİN YENİ LOKALİ HİZMETE GİRDİ

Yazdır / Tarih: 2017-02-02

Orhangazi Şehit Aileleri Derneği yeni lokaline kavuştu. Orhangazi Belediyesi tarafından Cumhuriyet Alanı Kasaplar Aralığındaki yeni lokalin tüm düzenlemeleri ve tefrişatı yapıldıktan sonra hizmete girdi. Orhangazi Şehit Aileleri Derneği, yeni lokalin açılışı için Orhangazi Protokolü ve STK temsilcilerini ağırladı. Kaymakam Dr.Yalçın Yılmaz, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Murat Salman, Garnizon Komutanı Per.Yzb.Gökhan Su, Emniyet Müdürü Ramiz Erçetin, Jandarma Komutanı Jand.Yzb.Ogün Demir, STK temsilcileri ve Şehit Ailelerinin katıldığı kahvaltılı toplantıda konuşan Şehit Aileleri Derneği Başkanı Yusuf Solak, Orhangazi’de tüm kesimlerin kendilerine destek olduğunu belirterek, Orhangazi Belediye Başkanımız Neşet Çağlayan, lokalimiz konusunda tüm detaylar ile yakından ilgilenip bize böyle bir lokal kazandırdı. Kendisine ve ekibine çok teşekkür ediyoruz dedi. Daha sonra söz alan Şehit Babası İlhan Özçelik, şehit aileleri olarak tek beklentilerinin ilgi ve alaka olduğunu belirterek, biz ilgi görürsek ayaktayız dedi. İlhan Özçelik şehidim isimli şiir okuduktan sonra Şehit Aileleri Derneği’nin Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan için hazırladığı Onursal Üyelik kartını Kaymakam Dr.Yalçın Yılmaz, Neşet Çağlayan’a takdim etti.