Menu

ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERDEN TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Yazdır / Tarih: 2016-05-04

Orhangazi Belediyesi’nin katkıları ile Kıbrıs’a bir gezi düzenleyen Şehit Aileleri ve Gaziler, gezi sonrasında Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’a bir teşekkür ziyareti gerçekleştirdi. Muharip Gaziler Derneği Orhangazi Şube Başkanı Halim Çokgüler ve Şehit Aileleri Derneği mensupları, Başkan Çağlayan’a gezi ile ilgili bilgi aktarıp Kıbrıs Gezisi ile ilgili verdiği destekten dolayı da teşekkür etti.

GEZİ İLE İLGİLİ YAZILANLAR BİZLERİ ÇOK ÜZDÜ

Muharip Gaziler Derneği başkanı Halim Çokgüler ve Şehit Aileleri, Kıbrıs gezisi ile ilgili bazı kişilerin sosyal medya ve gazetede yazdığı çirkin iddialara da tepki gösterdiler. Geziye katılan Şehit Aileleri ve Gaziler, Belediyemizin desteği ile hem çıkarmanın yapıldığı Kıbrıs’ta şehitlikler ve Kıbrıs’ın eski Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu’nu ziyaret etme, eski efsane Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş vakfını ziyaret etme imkanı sağlanmışken, bu tür iddiaların ortaya atılması çok çirkin ve bunlar bizleri son derece üzmüştür diye görüş belirttiler.

ŞEHİT AİLELERİ İLE GAZİLER İLK KEZ GEZİDE BULUŞTU

Kıbrıs Gezisine katılan şehit aileleri ve gaziler, daha önce Kıbrıs’a bu tür geziler gerçekleştirdiklerini ancak şehit aileleri ile birlikte ilk kez böyle bir gezi düzenlendiğini de hatırlatarak, gezi sayesinde son derece güzel bir kaynaşma ortamı sağlandı. Bize katkı sunan belediye başkanımız Neşet Çağlayan’a teşekkürlerimizi sunuyoruz dedi.

ÇAĞLAYAN; ÖNEMLİ OLAN ŞEHİT AİLELERİMİZ VE GAZİLERİMİZİN İSTEĞİDİR

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan ise Şehit Aileleri ve Gazilere teşekkür ederek, toplumda hiçbir itibarı olmayan bazı kişilerin iddialarını önemsemediklerini belirterek, bizim için önemli olan Şehit Ailelerimiz ve Gazilerimizin istekleri ve talepleridir. Şehit ailelerimiz bu ülke için en değerli varlıklarını toprağa vermiş, gazilerimiz bu ülke için mücadele vermiş kişilerdir. Bizler için önemli olan da işin bu kısmıdır. İtibarsız kişilerin bu tür geziler ile ilgili akla hayale gelmeyen şeyler söylemelerini de biz önemsemiyoruz. Sizler de önemsemeyin dedi. Çağlayan, şehit aileleri ve gazilerin kendileri için baş tacı olduğunu da belirterek, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da şehit ailelerimiz ve gazilerimizin talepleri bizlerin başının üstünde yeri vardır dedi.

GEZİDE ESKİ CUMHURBAŞKANINDAN ŞEHİTLİKLERE KADAR BİR ÇOK BÖLGE ZİYARET EDİLDİ

Öte yandan Orhangazi belediyesinin katkıları ile düzenlenen gezide Şehit Aileleri ve Gaziler, Kıbrıs’taki anıtlar, şehitlikler ve farklı şehirlerdeki mekanların yanı sıra, Eski Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, Kıbrıs’ın efsanevi Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş Vakfı bir çok mekan rehber eşliğinde gezilip görüldü.

 Detaylı Bilgi ve Fotoğraflar İçin Tıklayınız

Diğer Haberler