Menu

Şehit Erhan Öztürk Parkında Sona Yaklaşıldı

Yazdır / Tarih: 2023-09-19

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilenme çalışmaları başlatılan Şehit Erhan Öztürk Parkı için çalışmalarda sona gelindi. Bu kapsamda 66 bin m²’lik Şehit Erhan Öztürk Parkı, daha kullanışlı hale getirilerek vatandaşların hizmetine sunulacak.

Park Şehrimize Daha Yakışır Hale Gelecek

Belediye Başkanı Bekir Aydın konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Şehit Erhan Öztürk Parkımız çalışmaların ardından çok daha güzel bir görüntüyle kentimizin cazibe merkezi haline gelecek, ifadelerini kullanarak sözlerine “ Şehit Erhan Öztürk parkımız yıllardır hemşerilerimize hizmet vermektedir. Eşyanın doğası gereği elbetteki parkımız da yıllar içerisinde ilk özelliğini kaybederek eskidi. Parkımız Bursa Büyükşehir Belediyemiz tarafından yenilenerek çok daha güzel bir hale getirilecek. Bu konudaki çalışmalar sürdürülüyor ve neredeyse sona gelindi.“ vurgulamalarıyla devam etti. Başkan Aydın açıklamasına “ Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Alinur Aktaş Beyefendi Bursa genelinde gerçekten çok güzel çalışmalar yapıyorlar. Bu çerçevede birçok yatırımın yanı sıra ilçemizdeki Şehidimiz Erhan Öztürk’ün ismini taşıyan 66 dönümlük parkımız da yenileniyor. Sayın başkanımıza, çalışma arkadaşlarına ve emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyor, şimdiden parkımızın halkımız için hayırlı olmasını diliyorum.“ Cümleleriyle son verdi.

Erhan Öztürk Parkı Işıl Işıl Olacak

Çalışmalar çerçevesinde bütün alanın aydınlatması, yeşil alanların otomatik sulama sistemine dönüştürülmesi, sert zemin yenileme ve onarım çalışmaları hız kesmeden sürdürülüyor. Yaklaşık 66 bin metrekarelik toplam alanın 34 bin metrekaresinde otomatik sulama tesisatı uygulaması yapıldı. Yine 34 bin metrekare alanda aydınlatma altyapı çalışmaları, park alanı ve yürüyüş yolları da dâhil olmak üzere 124 adet aydınlatma direği ve 238 adet armatür kullanılıyor. Bu 34 bin metrekarelik alanda rulo çim serimi ve yaklaşık 19 bin metrekare alanda da sert zemin onarım çalışmaları yapılıyor.

Diğer Haberler