Menu

ŞEHRİN YÖNETİCİLERİ GENÇLERLE BULUŞUYOR PROGRAMI ANADOLU LİSESİ'NDEYDİ

Yazdır / Tarih: 2017-02-23

Orhangazi Belediyesi ve Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin organizasyonu ile düzenlenen Şehrin Yöneticileri, Gençlerle Buluşuyor Programı Orhangazi Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirildi. Kaymakam Dr.Yalçın Yılmaz, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Karatosun, Emniyet Müdürü Ramiz Erçetin ve İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Engin Kaya’nın katıldığı programda Okul Müdürü Ayhan Sarıboğa, okul ile ilgili bilgi aktardı. Daha sonra sırası ile protokol üyeleri söz alarak kendilerini tanıtıp sözü öğrencilere bıraktı.

OKULUN İHTİYAÇLARI ÖĞRENCİLERİN ÖNCELİĞİ

Şehrin Yöneticileri Gençlerle Buluşuyor programında daha sonra Anadolu Lisesi öğrencileri, yöneticilere sorular sorarak, çözüm aradılar. Öğrencilerin okulun bahçesi ve yeni spor alanları ile ilgili talebine belediye başkanı Neşet Çağlayan, okul için kapalı spor salonundan diğer spor tesislerine kadar bir çok planlamanın bulunduğunu belirterek, bu konuda bir çalışmayı önümüzdeki günlerde yapacağız dedi.

GENÇLİK ORGANİZASYONLARI

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Orhangazi’de gençlere yönelik konserden, sportif etkinliklere, kültürel faaliyetlerden sosyal donatı alanlarına kadar bir çok konuda projeler geliştirdiklerini belirterek, özellikle geçen yıl ülkemizin yaşadığı terör olayları ve son yaşanan darbe girişimi nedeniyle sosyal etkinliklerimizin bir çoğunu iptal etmek durumunda kalmıştık. Umuyorum ki artık bu gibi sorunları ülkemiz yaşamayacak bizler de organizasyonlarımızı gençlerimizle birlikte gerçekleştireceğiz.

GENÇLERDEN SORU YAĞMURU

Programda Anadolu Lisesi öğrencileri yöneticileri soru yağmuruna tutarken, Milli Eğitim ile ilgili sorulara Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Karatosun yanıt verdi. İlçe Emniyet Müdürü Ramiz Erçetin, okullarda bu yıl sıkı bir şekilde güvenlik önlemleri aldıklarını belirterek, hem sivil hem de resmi ekiplerimiz sürekli okullarımızda görev yapıyor. Gerektiği durumlarda devriye sayılarını da artırabiliriz dedi.

ÖĞRENCİLERE ORHANGAZİSPOR FORMASI

Program bitiminde protokol üyeleri Belediye başkanı Neşet Çağlayan tarafından temin edilen Orhangazispor formalarını hediye etti.

Detaylı Bilgi ve Fotoğraflar İçin Tıklayınız

Diğer Haberler