Menu

ŞEHRİN YÖNETİCİLERİ GENÇLERLE BULUŞUYOR PROGRAMI KIZ İMAM HATİP LİSESİ'NDEYDİ

Yazdır / Tarih: 2017-01-11

Orhangazi Belediyesi ile Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin birlikte düzenlediği Şehrin Yöneticileri Gençlerle Buluşuyor programlarının beşincisi Orhangazi Kız İmam Hatip Lisesi’nde gerçekleştirildi. Kaymakam Dr.Yalçın Yılmaz, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Karatosun, Emniyet Müdürü Ramiz Erçetin ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Engin Kaya’nın konuşmacı olarak katıldığı programda Kız İmam Hatip Lisesi Öğrencileri sordu, yöneticiler yanıtladı.

YENİ OKUL BİNASI, GENÇLİK MERKEZİ VE ULAŞIM

İlçe Protokolünün kısa selamlama ve kendilerini tanıtma sunumlarının ardından yaklaşık 1,5 saat süren programda Kız İmam Hatip Lisesi Öğrencileri sordu yöneticiler cevap verdi. Öğrenciler, İmam Hatip Lisesi için yeni ve daha büyük bir bina talebinin yanı sıra, ulaşım sorunu, gençlik merkezi talebi ve spor sahaları taleplerini sundular. Kaymakam Dr.Yalçın Yılmaz, gençlerle buluşma programlarının son derece önemli olduğunu belirterek, gençlerimizin görüşleri, beklentileri bizler için son derece önemli. Biz de buralardan çıkan fikirleri ele alıp düzeltilmesi yada geliştirilmesi için çalışmalar yapıyoruz dedi.

ÇAĞLAYAN; GENÇLERLE SİNERJİK BİR ORTAM YAKALADIK

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, programda yaptığı değerlendirmede liseli öğrencilerle buluşma programlarının beşincisini gerçekleştirdiklerini belirterek, programlar gelişerek devam ediyor. Gençlerimizin enerjisi müthiş. Onların son derece güzel ve faydalı tespitleri oluyor. Bizler onlardan gelen her türlü talebi anında yerine getirmeye çalışıyoruz dedi. Gençlerle müthiş bişr sinerji yakaladıklarını da belirten Çağlayan, geleceğimizin teminatı gençlerimizin ilçenin sorunlarına müdahil olmaları, medeni cesaretlerini ortaya koyup bu programlarda bunları dile getirmeleri, gelecek adına bizleri son derece ümitlendiriyor dedi.

Detaylı Bilgi ve Fotoğraflar İçin Tıklayınız

Diğer Haberler