Menu

SEVGİ DERNEĞİ'NDEN DESTEKÇİLERİNE TEŞEKKÜR

Yazdır / Tarih: 2016-11-01

 

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’ın öncülüğünde geçen yıl kurulan ve kurulduğu günden bu yana Orhangazi genelinde binlerce aileye giysi, gıda ve diğer yardım malzemeleri ulaştırarak yardım elini insanlara uzatan Sevgi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetimi, bugüne kadar derneğe maddi ve manevi destek sağlayan kişi ve kuruluşlar için bir teşekkür programı düzenledi. Kaymakam Dr.Yalçın Yılmaz, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’ın eşleri ile katıldığı, Ak Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın’ın eşi Mukadder Aydın, meclis üyeleri ve Sevgi Derneği üyeleri ile Kent Konseyi Kadın Meclisi üyelerinin katıldığı sabah kahvaltısı programında derneğe bugüne kadar katkı sağlayan esnaf ve işadamlarına teşekkür plaketi takdim edildi.

 

ÇAĞLAYAN; YARDIMLARIMIZ ARTARAK DEVAM EDECEK

Aynı zamanda Sevgi Derneği’nin da başkanlığını yürüten Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Sevgi Derneği’nin geride kalan yaklaşık 1,5 yıllık süreçte binlerce ailenin gıda, giyecek, yakacak ve diğer ihtiyaçlarını karşıladığını belirterek, bundan sonraki süreçte de bu çalışmalar artarak devam edecek. Ben bugüne kadar ki katkılarından dolayı değerli esnafımıza teşekkür ediyorum. Onların bu yardımsever duyguları var olduğu müddetçe de inşallah ihtiyaç sahibi ailelerimizin ihtiyaçlarını karşılama oranımız da yükselecektir. Beklentimiz temennimiz arzumuz hiçbir şekilde ihtiyacı olan vatandaşımız kalmasın, ama toplumun artık kaçınılmaz birer gereği. Bu durumda bizlerin bunların farkında olmamız ve bu ailelerin tespit ve ihtiyaçlarının giderilmesi noktasında gayret içinde olmamız dedi. Çağlayan, Temmuz 2015’de derneğin kurulduğunu belirterek, bugüne kadar derneğe kayıtlı 1184 ihtiyaç sahibi aile bulunduğunu, bu ailelere bugüne kadar 4 bin 587 kez ve 48 bin 925 parça giyim, gıda, temizlik, ev eşyası, okul kıyafeti ve kırtasiye gibi yardımlar yapıldı dedi.

 

KATKI SUNANLARA TEŞEKKÜR PLAKETİ

Programın son bölümünde ise programa katılan protokol üyeleri ve dernek yöneticileri, derneğe bugüne kadar maddi katkı sağlayan esnaf ve işadamlarına teşekkür plaketlerini takdim etti.

Detaylı Bilgi ve Fotoğraflar İçin Tıklayınız

 

Diğer Haberler