SGM YENİ BİNASINA TAŞINDI

Yazdır / Tarih: 2015-11-06

Sosyal Güvenlik Merkezi (SGM) Orhangazi binası hizmete girdi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından Orhangazi’de Hürriyet Mahallesinde inşa edilen 5 katlı toplam 850 m2 kullanım alanına sahip yeni SGM binası hizmete girdi. Daha önce Orhangazi Belediyesi’nin hizmet binası girişinde tahsis edilen yerde hizmet veren SGM binası yeni yerine taşındı.

MİLLETVEKİLERİ VE BAŞKANDAN ZİYARET

Belediye başkanı Neşet Çağlayan, AK Parti Bursa Milletvekilleri İsmail Aydın ve Hüseyin Şahin ile birlikte yeni SGM binasını ziyaret etti. SGM Bursa İl Müdürü Erhan Karaca ve SGM Orhangazi Müdürü ile personel tarafından ağırlanan Milletvekili Hüseyin Şahin ve İsmail Aydın, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan binayı gezdikten sonra SGM müdürü ile görüştü.

HAYIRLI OLSUN

Milletvekili Hüseyin Şahin, binanın Orhangazi’ye yakışır bir bina olduğunu belirterek, genel seçimleri geride bıraktık. Milletimiz bize büyük bir sorumluluk yükledi. Bundan sonraki süreçte tüm enerjimizi hizmete ve yatırımlara yönelteceğiz dedi.