SICAK ASFALT ÇALIŞMALARI ŞAHİN TEPESİ BÖLGESİNDE DEVAM EDİYOR

Yazdır / Tarih: 2018-01-09

Orhangazi Belediyesi Büyükşehir Belediyesi ekipleri ile birlikte ilçe genelinde sıcak asfalt çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Arapzade Mahallesi, Şahin Tepesi bölgesinde sıcak asfalt çalışmalarına başladı. Ekipler bölgedeki çalışmaları iki gün içinde tamamlayıp başka bölgelerdeki çalışmalara başlayacaklar. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, ilçe genelinde bazı bölgelere ihtiyaç olan sıcak asfalt çalışmalarının aralıksız sürdüğünü belirterek, bir yandan Orhangazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, diğer yandan Büyükşehir Belediyesi ekiplerimiz ilçe genelinde asfalt ve parke çalışmaları ile kaldırım çalışmalarını sürdürüyor. Hedefimiz ilçe genelinde en ücra köşelerde bile asfaltlanmamış bölge bırakmamak. Bunun için gece gündüz çalışıyoruz dedi.