Menu

SICAK YUVA PROJESİNDE 3 EV TESLİMİ YAPILDI

Yazdır / Tarih: 2018-04-26

Orhangazi Belediyesi’nin Sıcak Yuva Projesi kapsamında başlattığı çalışmalar devam ediyor. Orhangazi’ye bağlı Çeltikçi Mahallesinde yalnız başına harabe bir ortamda yaşayan Sıdıka Esen için yapılan yeni ev belediye başkanı Neşet Çağlayan tarafından teslim edildi. Sıdıka Esen’in yeni evine misafir olan Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, evin diğer ihtiyaçlarının da karşılanması için ekibine talimat verdi. Sıdıka Esen belediye başkanı Neşet Çağlayan’a teşekkür etti.

Çeltikçi’de ikinci ev Reşat Çam’a

Orhangazi Belediyesi’nin Sıcak Yuva Projesi kapsamında Çeltikçi mahallesindeki bir diğer durağı ise Reşat Çam isimli vatandaş oldu. Yalnız yaşayan Reşat Çam için Orhangazi Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri yeni bir ev inşa edip ev sahibine teslim etti. Başkan Çağlayan Reşat Çam’ın da evine misafir oldu. Başkan Çağlayan’a ziyaretler esnasında Çeltikçi Mahallesi Muhtarı Şevket Şirin’de eşlik etti.

Günün son ev teslimi Gedelek’te yapıldı

Orhangazi Belediyesi’nin geçtiğimiz günlerde tamamladığı yeni evlerden birisi de Gedelek Mahallesindeydi. Bir süre önce eşini kaybeden ve küçük kızı ile yalnız yaşayan Selahattin Duman isimli vatandaş için de Gedelek Mahallesi’nde yeni ev inşa eden Orhangazi Belediyesi evi aileye teslim etti. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan ev teslimlerinin sonuncusunu ise Selahattin Duma’a yaptı. Duman’ın diğer ihtiyaç ve taleplerini dinleyen Başkan Neşet Çağlayan, Sıcak Yuva Projesini son derece önemsediklerini belirterek, Sosyal Belediyecilik noktasında yaptığımız çalışmalar ile ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın her an yanında oluyoruz. Yalnız yaşayan, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın evlerini yenileyip kendilerine teslim ediyoruz. Onların bir güler yüzü ve parlayan gözleri bizim için her şeyden önemli dedi.

 

Diğer Haberler