Sineklere Karşı Mücadele Sürdürülüyor

Yazdır / Tarih: 2023-07-12

Orhangazi Belediyesi sineklere karşı ilaçlama çalışmalarına devam ediyor. Bu çerçevede Bursa Büyükşehir Belediyesi Veteriner Hizmetleri Şube Müdürlüğü ve Orhangazi Belediyesi ekipleri işbirliği içerisinde sinekle mücadele gerçekleştiriyor. Çalışma vatandaşların yazı daha rahat geçire bilmeleri için yapılıyor. Mücadele şehir genelinde sürdürülecek.

Dünya Sağlık Örgütü ve Sağlık Bakanlığı Tarafından Ruhsatlandırılmış İlaçlar Kullanılıyor

Orhangazi Belediyesi yoğun çalışma temposunu sürdürüyor. Bu kapsamda Orhangazi Belediyesi ekipleri Bursa Büyükşehir Belediyesi Veteriner Hizmetleri Daire Başkanlığıyla işbirliği içerisinde sineklere karşı etkili ilaçlama çalışmaları yapıyor. Mücadele özellikle sineklerin daha fazla ürediği ve barındığı alanlar olan, Çöp konteynırları, dere kenarları, rögarlar ve mazgallarla birlikte şehir genelinde gerçekleştiriliyor. Mücadele sırasında insan hayatına ve doğaya zarar vermeyen dünya sağlık örgütü ve sağlık bakanlığı tarafından ruhsatlandırılmış ilaçlar kullanılıyor. Mücadele yaz ayları boyunca ara verilmeden devam ettirilecek.