Menu

SOKAK TABELA İSİMLERİ MONTAJI BAŞLIYOR

Yazdır / Tarih: 2018-03-24

Orhangazi Belediyesi, ilçe merkezinin en önemli sorunlarından birisi olan sokak cadde tabelaları eksikliğini de gideriyor. Orhangazi Belediyesi geçen ay ihalesini yaptığı cadde ve sokak tabelaları işini önümüzdeki ay başlatıyor.

TABELA MODELLERİ BELİRLENDİ

Yapılan ihale sonrasında Orhangazi Belediyesi, sokak isimlerini gösteren tabela ve direklerin modelini de belirledi. Buna göre bazı bölgelerde direk üzerinde bir çok bölgede ise duvarlarda yer alacak cadde ve sokak isimlerini gösteren tabelalar mavi zemin üzerine beyaz yazı olacak. Tabelanın alt bölümünde ise Orhangazi Belediyesi ibaresi yer alacak. Tabelalarda ayrıca caddenin yer aldığı mahalle ismi de bulunacak. Öte yandan Orhangazi Belediyesi şehit isimlerinin verildiği caddelerdeki tabelalar üzerine ise bir de Türk bayrağı yerleştirecek.

BİN ADET TABELA YERLEŞTİRİLECEK

Orhangazi Belediyesinin geçen ay ihalesini yaptığı ve sözleşmesi imzalanan sokak ve cadde tabela isimleri adedi de belirlendi. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, ilçe merkezinde 170 adet direk montajı, 250 adet direk üzerine tabela ve 750 adet de duvar tabelası olmak üzere toplam bin adet tabelanın üretim çalışmaları başladı. Gelecek aydan itibaren ise bu tabelaların montaj işlemleri başlatılacak dedi.

Diğer Haberler