SÖLÖZ MAHALLESİNDE PARKE ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR

Yazdır / Tarih: 2016-10-28

Orhangazi Belediyesi, İlçeye bağlı Sölöz Mahallesi’nde Parke çalışmalarını sürdürüyor. Daha önce asfalt ve parke çalışmalarının tamamlanma aşamasına geldiği Sölöz Mahallesinde, belediye başkanı Neşet Çağlayan’ın geçtiğimiz günlerde Sölöz ziyareti esnasında vatandaşların parke yapılması ile ilgili talep ettiği bölgelerde de parke çalışmaları başlatıldı.

Geçtiğimiz günlerde başlatılan çalışmaları Belediye Başkanı Neşet Çağlayan yerinde inceledi. Belediye Başkan yardımcıları ile birlikte Sölöz Mahallesini gezen Başkan Çağlayan, parke yapılan bölgelerde de incelemelerde bulundu. Başkan Çağlayan, Sölöz mahallesi ile birlikte diğer tüm mahallelerimizde hem Orhangazi Belediyesi hem de Büyükşehir Belediyesi ekiplerimizin ciddi çalışmaları var. Asfalt, parke ve arazi yolları ile birlikte dış mahallelerimizin diğer tüm ihtiyaçlarını karşılıyoruz dedi. Başkan Çağlayan daha sonra Sölöz Mahallesinde yapılacak diğer çalışmalar ile ilgili de bilgi aldı vatandaşlarla sohbet etti.