Menu

SOSYAL DENGE SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

Yazdır / Tarih: 2016-11-16

Orhangazi Belediyesi’nde BEMBİR-SEN ile Orhangazi Belediyesi arasında yeni dönem Sosyal Denge Sözleşmesi imzalandı. Orhangazi Belediyesi’ndeki 657 sayılı Devlet Memuru statüsündeki çalışanlar ile 4/B statüsünde çalışan personeli ilgilendiren Sosyal Denge sözleşmesi Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan ve BEMBİR-SEN arasında imzalandı. İmzalanan sözleşme en yüksek devlet memuru aylığının ek gösterge dahil, yüzde 100’ü olarak uygulandı.

 

TARAFLAR ORHANGAZİ BELEDİYESİ’NDE BİR ARAYA GELDİ

Belediye Başkanı ile BEMBİR-SEN arasında 2017 yılı sonuna kadar gerçerli olacak olan denge sözleşmesi ile ilgili olarak taraflar bir araya geldi. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, BEMBİR-SEN Bursa Şube Başkanı Ali Alan, daha önce üzerinde anlaşmaya varılan denge sözleşmesine imza attı.

Başkan Çağlayan, makamında ağırladığı BEMBİR-SEN Bursa Şube Başkanı Ali Alan, başkan yardımcısı Cemal Kılıçoğlu, BEMBİR-SEN Orhangazi Şube temsilcisi İbrahim Şahin ve delegeler Remzi Yiğit ve Yusuf Solak’ın da hazır bulunduğu imza töreninde konuşan Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, yeni dönemde tüm çalışanların haklarını en üst sınırdan almalarını sağladıklarını belirterek, sözleşmemiz belediyemiz ve çalışanlarımız için hayırlı olsun dedi. BEMBİR-Sen Bursa Şube Başkanı Ali Alan ise Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’a sözleşme sürecinde göstermiş olduğu yakın ilgiden dolayı teşekkür etti.

Detaylı Bilgi ve Fotoğraflar İçin Tıklayınız 

Diğer Haberler