Menu

SÜLEYMAN ŞAH İMAM HATİP LİSELİLER SORDU, ŞEHRİN YÖNETİCİLERİ YANITLADI

Yazdır / Tarih: 2016-12-14

 

Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından organize edilen Şehrin Yöneticileri Gençlerle Buluşuyor Etkinliklerinin ikincisi Süleyman Şah Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde gerçekleştirildi. Okul konferans salonunda düzenlenen ve lise öğrencilerinin katıldığı programda ilk konuşmayı yapan Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, bu organizasyonlarda sözün gençlerde olduğunu ve gençlerin istekleri ve taleplerini yöneticiler olarak kendilerinin karşılayacaklarını ifade etti. Program öncesinde Okul müdürü Cüneyt Vardar, Kaymakam Dr.Yalçın Yılmaz, Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Karatosun, Emniyet Müdürü Ramiz Erçetin ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Engin Kaya kısa bir değerlendirme yaptı.

 

GENÇLER SORU YAĞMURUNA TUTTU

Orhangazi Süleyman Şah Anadolu İmam Hatip Lisesi’ndeki programda daha sonra okul öğrencileri yöneticileri soru yağmuruna tuttu. Öğrencilerin okul yolunun asfaltlanması, kültür ve sanat etkinlikleri için ses tesisatı talebi ve spor malzemeleri konusunda sorular sordu. 

 

GENÇLER İÇİN YENİ PROJELER YOLDA

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, gençlerin bir sorusu üzerine, göreve geldikleri günden bu yana sportif ve diğer alanlarda gençler için bir çok projeyi hayata geçirdiklerini belirterek, 2017 yılı yeni projelerin de hizmete sunulacağı bir yıl olacak. Kültür Merkezi ve Balgöç Sosyal Tesisleri ile birlikte yeni semt sahaları da gençlerimizin hizmetinde olacak dedi.

GENÇLER OKULUN EKSİKLERİ VE İHTİYAÇLARINI DİLE GETİRDİLER

Süleyman Şah Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, okulun çeşitli ihtiyaçları ve talepleri ile ilgili de şehrin yöneticilerine sorular sordular. Öğrencilerin taleplerine Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, ilçe milli eğitim müdürü Hüseyin Karatosun ve diğer yöneticiler yanıt verdi.

Detaylı Bilgi ve Fotoğraflar İçin Tıklayınız 

Diğer Haberler