TEMMUZ AYI BELEDİYE MECLİSİ GERÇEKLEŞTİ

Yazdır / Tarih: 2016-07-12

Orhangazi Belediyesi’nin Temmuz ayı belediye meclis toplantısı Meclis Toplantı salonunda Neşet Çağlayan başkanlığında gerçekleştirildi. Toplam 5 maddenin görüşülüp karara bağlandığı meclis toplantısı öncesinde meclis üyelerine bilgilendirmede bulunan Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, bayram sonrasında Asfalt çalışmalarının eksik bölgelerde başlatıldığını belirterek, Terminal bölgesi ve diğer asfalt bekleyen bölgeler için de yeni ihalenin yapıldığını ve bu ay sonuna kadar bütün bölgelerde çalışmalar başlatacağız dedi. Çağlayan, kaldırım çalışmalarının da yoğun şekilde devam ettiğini belirterek, ramazan ayının son bölümü ve ramazan bayramında çalışmalara ara verilmişti. Bayram sonrasında farklı bölgelerde bu çalışmalarımız yeniden başlayacak dedi.

YUNUSLU PARK GİTTİ, ŞEHİT OKTAY ÖZÇELİK PARKI GELDİ

Orhangazi Belediyesi’nin Temmuz ayı meclis toplantısının ilk gündemini ise bir parkın isim değişikliği oluşturdu. Daha önce yeni düzenlemeleri yapılan ve tabelaları asılan eski ismi ile Yunuslu Park’ın ismi meclis kararı ile değiştirilerek Şehit Polis Oktay Özçelik parkı oldu. Bu karar meclis üyelerinin oy birliği ile kabul edildi.

DESTEK HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE YETKİLERİ ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ ONAYLANDI

Mecliste daha sonra daha önce oluşturulan Destek Hizmetleri Müdürlüğü Görev, Yetki ve Çalışmaları Yönetmeliği mecliste oy birliği ile kabul edildi. Destek Hizmetleri Müdürlüğü’ne ise belediye başkanlığının onayı ile Ensar Özdurak atandı. Temmuz meclisinde daha sonra Orhangazi Beldiyesi Gençlik ve Spor Kulübüne bağlı Halkoyunları Ekipleri ile İpekyolu Halk dansları ekibinin yurt dışı gezileri için hizmet damgalı pasaport talepleri oy birliği ile kabul edildi. Meclisin son gündemini ise Mülkiyeti Belediyeye ait Hürriyet Mahallesindeki bir alanın Cem Vakfı’na tahsisi oluşturdu. Bu karar da komisyondan geldiği hali ile onaydan geçti.

YUNUSLU PARK GİTTİ, ŞEHİT OKTAY ÖZÇELİK PARKI GELDİ

DESTEK HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE YETKİLERİ ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ ONAYLANDI