Menu

Tırmanma Şampiyonasının İlk Yarışı Orhangazi'de Yapıldı

Yazdır / Tarih: 2015-03-23

   Türkiye Tırmanma Şampiyonası’nın 2015 yılının ilk yarışı Orhangazi’de Nadır ile Hamzalı yolu üzerinde yapıldı. Yarışların Orhangazi ayağının sponsorluğunu ise Orhangazi Belediyesi yaptı 

   ISINMA VE SIRALAMA TURLARI YAPILDI

2015 Türkiye Tırmanma Şampiyonası’nın ilk yarışının yapıldığı Orhangazi’de 12 otomobil yarıştı. 4 kategoride gerçekleştirilen yarışlar için sabah saat 10:00’da ısınma ve sıralama turları yapıldı. 5,25 kilometrelik Nadır-Hamzlı arasındaki parkurda gerçekleştirilen yarışlar için yarışçılar ve yarışseverler sabahın erken saatlerinde Nadır Piknik alanına akın etti. 12 yarışçının yer aldığı yarışmalar 4 kategoride gerçekleştirildi.

   RENKLİ GÖRÜNTÜLER YAŞANDI

 Orhangazi’de daha önce Fındıklı yolu üzerinde gerçekleştirilen, bu kez Hamzalı yolu üzerinde yapılan Tırmanma Yarışları havanın da güzel olması ile renkli görüntülere sahne oldu.

    İŞTE YARIŞÇILAR

 Tırmanma Şampiyonası ilk yarışında 4 kategoride 12 yarışçı katıldı. Kategori 1’de, Ülkü Motorsport ile Engin Apaydın, Burak Başlık ve Emrah Ali Başo yarışırken, kategori 3’de Cem Şit, Ülkü Motorsport ile Galip Atar, Pegasus Racing ile İsa Karol ve Semih Erkal, kategori 3’de Ülkü Motorsport ile İsmet Toktaş, Pegasus Racing ile Alkan Erden, Osman Uğur ve Refik Bozkurt yarıştı. Kategori 4’de ise Ülkü Motorsport ile Ümit Ülkü, Selim Bacıoğlu ve Orkun Turgut yarıştı.

 

   ORHANGAZİ BELEDİYESİ KATKILARI İLE YAPILDI

 Tırmanma yarışlarının Orhangazi ayağında ise Orhangazi Belediyesi sponsor olarak yer aldı. Orhangazi Belediyesi ekipleri yarış parkuru ve yarış toplanma alanında çeşitli ikramlarda bulundu.

 

Diğer Haberler