TIRMANMA YARIŞLARININ ŞAMPİYONLARI BELLİ OLDU

Yazdır / Tarih: 2016-04-25

Türkiye Tırmanma Şampiyonası 2.Ayak Yarışları Nadır tesisleri ve Hamzalı Mahallesi arasındaki 5,25 kilometrelik mesafede 4 kategoride yapıldı. Orhangazi Belediyesi ve Powerpan’ın sponsorluğunda gerçekleşen yarışların kategorilerdeki şampiyonları ve dereceye girenleri belli oldu.

NADIR TESİSLERİ’NDE ÖDÜL TÖRENİ DÜZENLENDİ

Tırmanma Şampiyonası için Nadır Tesisleri’nde ödül töreni düzenlendi. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan ve diğer davetlilerin katıldığı ödül töreninde konuşan Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Orhangazi’de böyle bir organizasyona ev sahipliği yapmaktan dolayı mutlu olduklarını belirterek, otomobil sporları için Orhangazi son derece elverişli bir durumda. Bu konuda Orhangazi’yi tercih eden Otomobil Sporları Federasyonu yönetimine de teşekkür ediyorum dedi.

ÖDÜLLER VERİLDİ

Konuşmaların ardından TOSFED yönetimi, şampiyonaya katkılarından dolayı Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’a teşekkür plaketi takdim etti. Ardından Belediye Başkanı Neşet Çağlayan ve diğer davetliler, kategorilerde dereceye giren sporculara ödül ve kupalarını takdim etti.

İŞTE ŞAMPİYONA SONUÇLARI

Kategori 1