Menu

TOKI Istanbul Kentsel Yenileme ve Imar Daire Baskani Ugur Inan, TOKI 4.Etap Konut Projesi Ile Ilgili Inceleme Yapti

Yazdır / Tarih: 2014-12-11

 

  Orhangazi’de Kale bölgesinin alt bölümünde kalan arsa üzerine yapilmasi planlanan TOKI 4.Etap Konut Projesi ile ilgili olarak daha önce varilan anlasma geregi, TOKI Istanbul Bölge Müdürlügü’nden bir ekip Orhangazi’ye gelerek arsalar üzerinde inceleme yapti.

           DAIRE BASKANI VE UZMAN EKIP INCELEME YAPTI

  TOKI Istanbul bölge müdürlügünden gelen TOKI Kentsel Yenileme ve Imar Daire Baskani Ugur Inan, Imar Planlama Müdürü Yavuz Çelik, Uzman ekipten Hamdiye Ayseren, Emin Sarikavak ve Ruhan Ertogrul Belediye baskani Neset Çaglayan’i makaminda ziyaret etti. Burada baskan Çaglayan ile bir süre görüsen TOKI ekibi Belediye binasinda projeler üzerinde inceleme yapti. Daha sonra Çaglayan ve Belediye Meclis üyeleri ile birlikte Orhangazi’de planlanan projenin Kale altinda kalan arsa üzerinde inceleme yapan ekip buradaki incelemesinin ardindan Çakirli’ya geçti. Çakirli’da planlanan TOKI projesi için düzenlenen arsa üzerinde inceleme yaptilar.

           ORHANGAZI PROJESI HAZIRLANIYOR

  TOKI Istanbul Kentsel Yenileme ve Imar Daire Baskani Ugur Inan, Orhangazi Merkezdeki konut çalismasi ile ilgili proje çalismasini baslatacaklarini belirtti. Ugur Inan Çakirli’da düsünülen proje ile ilgili de bir etüd çalismasi yapacaklarini ve buna göre bir çalisma yapacaklarini  belirtti. Belediye Baskani Neset Çaglayan, Orhangazi Merkezde yapilacak olan TOKI projesinin karma bir proje olacagini belirterek, talebe göre hangi tip bir konut olacagi belirlenecek. Konutlarin tüm özellikleri ise projeler hazirlandiktan sonra ortaya çikacak. Amacimiz birkaç ay içinde TOKI 4.Etap Konutlar için ilk kazmayi vurmak dedi. 

Diğer Haberler