TOKİ SOSYAL TESİSLERİ TAMAMLANDI

Yazdır / Tarih: 2017-09-28

Orhangazi Belediyesi seçim beyannamesinde de sözünü verdiği TOKİ pazaryeri inşaatını tamamladı. 1500’ün üzerinde konutun yer aldığı TOKİ bölgesinde Cuma günleri pazaryerinin kurulduğu alanın üzeri kapatıldı. Orhangazi Belediyesi ekipleri pazaryerinin bulunduğu alanın üzerini çatı ile kapatarak alanın bölgede yaşayan vatandaşların cemiyet ve çeşitli organizasyonları için de hazır hale getirdi. Öte yandan pazaryerinin bulunduğu ve üzeri kapatılan alanda Orhangazi Belediyesi çeşitli sosyal aktiviteler de düzenleyecek. Pazaryeri ve Sosyal Tesislerinin etrafında ise yeni park ve spor alanları inşa eden Orhangazi Belediyesi bu bölgedeki çalışmalarını tamamladı. Tesisler için 29 Eylül Cuma günü bir de açılış töreni düzenleyecek.