TOZKOPARAN CADDESİNDE ASFALTLAMA TAMAMLANDI

Yazdır / Tarih: 2015-12-14

Orhangazi Merkezde en fazla yoğunluğun yaşandığı Tozkoparan Caddesi üzerindeki asfalt çalışmaları başladı. Daha önce alt yapısı tamamlanan, kaldırım ve otopark bölümleri de bitirilen Tozkoparan Caddesi üzerinde Bursa Büyükşehir Belediyesi Ulaştırma Daire Başkanlığı ekipleri asfalt çalışması yaptı.

BAŞKAN ÇAĞLAYAN ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

Tozkoparan Caddesinin Cumhuriyet Alanı tarafından başlatılan sıcak asfalt çalışmalarını belediye başkanı Neşet Çağlayan’da bir süre takip etti. Yetkililerden bilgi alan Başkan Çağlayan, asfalt çalışmalarının Tozkoparan Caddesinden sonra diğer cadde ve sokaklarda da devam edeceğini ifade etti.

HÜRRİYET MAHALLESİ’NE KADAR TAMAMLANIYOR

Ekiplerin sıcak asfalt çalışması Tozkoparan Caddesinin son bulduğu Hürriyet Mahallesi kavşağına kadar devam edecek. Asfaltlama çalışmaları kaldırım ve otopark çalışmalarının yapıldığı diğer bölgelerde de aralıksız devam edecek. Öte yandan Tozkoparan Caddesinin yanı sıra ikinci asfalt ekibi ise Orhangazi’de farklı bölgelerdeki çalışmalarını da sürdürüyor.