TRAFİK SORUNUNU ELE ALDILAR

Yazdır / Tarih: 2016-02-18

Orhangazi İlçe Trafik Komisyonu, yolların düzenlenmesiyle ilgili ikinci toplantısını yaptı. Belediye Başkan Yardımcısı Şemsi Kılıç başkanlık yaptığı toplantıya; Orhangazi Jandarma Komutanlığı Trafik Timi’nden J. Kd. Bşvş. Hasan Doğan, Orhangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Büro Amirliği’nden Amir Birol Kaya, Orhangazi Belediyesi Zabıta Müdürü Mustafa Öztürk ile Orhangazi Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ali Sevinç’in yanı sıra Belediye Ulaşım Komisyonu üyesi olan Meclis üyeleri ile Belediye İmar ve Şehircilik Müdürü Erkan İnce de katıldı.

İlçe Trafik Komisyonu ikinci toplantısını Belediye nikah salonunda yaptı. Burada harita üzerinde görüş alışverişi yapıldı. Şehrin trafik akışının ele alındığı toplantıdan sonra komisyon üyeleri sahaya çıktı. Tek ve çift yön uygulamasına geçilmesi planlanan yolları inceleyen komisyon, yeni yol düzeni ve trafik akışını da yerinde görerek değerlendirme yaptı.