Menu

TÜM ŞEHİR BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE AŞURE PROGRAMINDA BULUŞTU

Yazdır / Tarih: 2018-09-28

BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE

Orhangazi’de 4 oda ve kooperatif tarafından Ahilik haftası ve Muharrem Ayı nedeniyle Cumhuriyet Alanı’nda binlerce Orhangazili’nin katıldığı aşure programı düzenlendi. Programa ilçe protokolünün yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

Orhangazi Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Orhangazi Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, Orhangazi Şoförler ve Otomobilciler Odası ile Orhangazi Taşıyıcılar Kooperatifi tarafından Cumhuriyet Alanı’nda 5 bin kişilik aşure dağıtıldı.

Yoğun katılım oldu

4 oda ve kooperatif yönetimleri tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen programa Kaymakam Dr.Yalçın Yılmaz, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Bursa Esnaf ve Sanatkarlar odaları Birliği Başkanı Arif Tak, Genel Merkez başkan yardımcısı Bahri Şarlı, çevre il ve ilçelerden gelen oda ve borsa başkanları, AK Parti ilçe başkanı Fahrettin Uludağ, MHP ilçe başkanı Necati Güneş, İyi Parti ilçe başkanı İsmail Kaya, Orhangazi’nin diğer sivil toplum kuruluşları ve binlerce Orhangazili katıldı. Aşure programında Orhangazi Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Turgay Durmuş, Orhangazi Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi başkanı Mehmet Güler, Orhangazi Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ali Sevinç ve Orhangazi Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Beytullah Güneş gelen tüm misafirleri birlikte ağırladılar.

Detaylı Bilgi ve Fotoğraflar İçin Tıklayınız

 

Diğer Haberler