Menu

TURİZM ÇALIŞTAYI TAMAMLANDI

Yazdır / Tarih: 2017-02-23

 

Orhangazi Kaymakamlığı, Orhangazi Belediyesi ve Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası tarafından geçen hafta yapılan Turizm Çalıştayı’nın son gün sunumları yapıldı. İlçe Protokolünün tam kadro katıldığı Turizm Çalıştayı sunumlarında 5 ayrı grupta yapılan çalışmalar katılımcılara aktarıldı. Çalıştay sonucunda ilçedeki tüm kurumların koordineli bir şekilde çalışması kararı alındı.

Orhangazi’de Kasım ayında yapılan Vizyon Çalıştayı sonrasında öne çıkan Turizm unsuru için Orhangazi kaymakamlığı, Orhangazi Belediyesi ve Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yapılan Turizm Çalıştayı tamamlandı.

 SUNUMLAR YAPILDI

Geçen hafta Cuma günü yapılan ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun da katıldığı Turizm Çalıştayı’na oluşturulan 5 ayrı komisyon, çalıştayın kapanış gününde sunumlarını gerçekleştirdi. Orhangazi Kaymakamı Dr.Yalçın Yılmaz, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Garnizon Komutanı Per.Yzb.Gökhan Su, Milli Eğitim Müdürü Ramiz Erçetin, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Engin Kaya’nın da katıldığı çalıştayın kapanış gününde her grup ayrı ayrı sunumlarını gerçekleştirdi.

AVANTAJLAR VE DEZAVANTAJLAR MASAYA YATIRILDI

Çalıştay için oluşturulan 5 komisyon sabah saatlerinde başlayan programla sunumlarını yaparken, turizm konusunda ilçenin avantajları, dezavatantajları, güçlü ve zayıf yanları masaya yatırıldı.

KURUMLAR ARASI DİYALOG

Turizm Çalıştayı’nda Orhangazi’de turizm geliştirilmesi ile ilgili olarak özellikle kurumlar arasındaki uyum ve diyalogun artırılması üzerinde duruldu.

Detaylı Bilgi ve Fotoğraflar İçin Tıklayınız

 

Diğer Haberler