TURİZM PLANLAMA TOPLANTILARI SÜRÜYOR

Yazdır / Tarih: 2018-01-23

Orhangazi Belediyesi tarafından organize edilen ve Kaymakamlık ile Orhangazi TSO’nun da desteklediği Sürdürülebilir Turizm Marka Kimliğini Planlama ve Oluşturma Projesinin toplantıları devam ediyor. Turizm Planlama çalışmaları için belirlenen danışma firma yetkilisi Kaymakamlık Toplantı salonunda düzenlenen ve Kaymakam Dr.Yalçın Yılmaz, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, OTSO Meclis Başkanı Erol Hatırlı ve diğer paydaşların da katıldığı bir toplantıda yapılan çalışmalar ile ilgili bir sunum gerçekleştirdi, projeleri anlattı.

Orhangazi Belediyesi’nin öncülüğünde Kaymakamlık ve Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası desteği ile başlatılan Sürdürülebilir Turizm Marka Kimliğini Planlama ve Oluşturma Projesinin geçen aralık ayında yapılan tanıtım toplantısının ardından Teknoloji ve ARGE Hizmetleri yetkilisi Gökhan Çetinkaya, bugüne kadar yapılan çalışmalar ile ilgili sunum gerçekleştirdi. Kaymakamlık Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya Kaymakam Dr.Yalçın Yılmaz, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Orhangazi TSO Meclis Başkanı Erol Hatırlı ile birlikte diğer paydaşlar katıldı. Toplantıda Teknoloji ve ARGE Hizmetleri yetkilisi Gökhan Çetinkaya, bugüne kadar yapılan planlamalar ve diğer çalışmalar ile ilgili bilgilendirme yaptı.