TÜRK EĞİTİM SEN BAŞKAN ÇAĞLAYAN’I ZİYARET ETTİ

Yazdır / Tarih: 2018-03-28

Orhangazi’de yeni yönetimini belirleyen Türk Eğitim Sendikası Başkanı Mustafa Karakuş ve yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’ı makamında ziyaret etti. Sendika çalışmaları ile ilgili başkan Çağlayan’a bilgi aktaran sendika yönetimi ayrıca sendika olarak 8.sınıf öğrencilerine yönelik planladıkları Çanakkale Gezileri için başkan Çağlayan’dan destek istedi. Başkan Neşet Çağlayan yeni nesile Çanakkale destanını daha iyi anlatmak için Çanakkale’ye yapılacak gezilere her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti. Türk Eğitim Sen Orhangazi Şube Başkanı Mustafa Karakuş, Türklerin Çanakkale gibi büyük bir zaferi olduğunu hatırlatarak, çocuklarımıza ve yeni yetişen gençlere bu zaferi yerinde en iyi şekilde anlatmamız gerekiyor. Bizler de sendika olarak 8.sınıf öğrencilerimize 4 Mayıs tarihi itibarı ile büyük katılımlı bir gezi planlıyoruz. Belediyemizin bu projemize destek verecek olması bizleri sevindirdi. Belediye Başkanımız Neşet Çağlayan’a teşekkür ediyorum dedi.