TÜRK HALK MÜZİĞİ KONSERİ YÜREKLERİ ISITTI

Yazdır / Tarih: 2015-12-25

‘Güz Konseri’, Orhangazi Belediyesi’nin destekleri ile Orhangazi Kent Konseyi Türk Halk Müziği Çalışma gurubu tarafından Orhangazi Koç İlk ve Ortaokulu Çok Amaçlı Salonu’nda düzenlendi. Düzenlenen konsere Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Belediye Başkan Yardımcıları Necmettin Şahin, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı. Sahne alan koro grubu Bursa Büyükşehir Belediyesi Orkestra Şube Müdürlüğü Şef Kemal Kamalı Yönetiminde sahne aldı.

Alkışlarla söylenen nağmeler ardından Belediye Başkanı Çağlayan selamlama konuşmasını yaptı. Çağlayan, yoğun bir program içerisinde bulunduğunu dile getirerek ‘Gemlik’te düzenlenen Belediye Başkanları toplantısını bırakarak buraya geldim. Toplantımız devam ediyor. Tekrardan geri döneceğim. Konserinizi böldüğüm için affedersiniz ama düzenlenen bu organizasyonu görmek istedim. Bu güzel atmosferde emeği geçen herkese teşekkür ederim.’şeklindeki ifadelerine yer verdi. Konuşması ardından Başkan Çağlayan Koro Şefi Kamalı’ya teşekkür plaketi ile çiçek takdim ederek başarılar diledi. Kent Konseyi Nizamettin Alkan ise Başkan Çağlayan’a desteklerinden dolayı plaket ve çiçek takdim etti. Tören ardından konser kaldığı yerden devam etti. Program sonuna kadar birbirinden güzel türküler okuyan koro grubuna, izleyiciler uzun süren alkışları ile teşekkür etti. Gece sonunda konuşma yapan Konsey başkanı Alkan, emeği geçen herkese ve katılım gösteren tüm davetlilere teşekkür etti.