ÜÇGEN PARK’TA YENİ DÜZENLEME ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

Yazdır / Tarih: 2017-12-06

Orhangazi Belediyesi Mustafa Kemalpaşa Caddesi girişinde yer alan Üçgen Park’ta yeni düzenleme çalışmaları tamamlandı. Yeni Osmanlı Çeşmesi inşa edilen Üçgen Park’ta oturma grupları ve tüm park tepeden tırnağa yenilendi. Mahalle sakinleri Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’ı yenilenen parkta çaya davet etti. Başkan yardımcıları ile birlikte yenilenen Üçgen Park’ta vatandaşlarla çay içip sohbet eden Çağlayan, ilçenin her noktasında çalışmaların devam ettiğini ve şehrin imajını tepeden tırnağa yenilemeyi sürdürdüklerini ifade etti.

FARKLI NOKTALARDA ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan göreve geldikten sonra yaklaşık 35’i yeniden, toplamda 75 park tepeden tırnağa yenilendi ve hizmete sunulduğunu belirterek, şehrin bir çok noktasında park, çocuk parkı ve dinlenme alanları inşası devam ediyor. Hedefimiz Orhangazimizi daha vizyon bir hale getirmek. Bu konuda en güzel hizmetleri sunmak için de ekibimizle birlikte çalışmaya devam ediyoruz dedi.