Menu

Üniversiteye Giden Yolda Bekir Aydın’dan Ücretsiz Ulaşım Desteği

Yazdır / Tarih: 2024-06-04

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, üniversite sınavlarına girecek öğrencilere her yıl olduğu gibi bu yıl da ücretsiz ulaşım imkânı sunuyor. Bu sayede öğrenciler, sınav olacakları merkezlere ücretsiz olarak ulaşabilecek.

Belediye Başkanı Bekir Aydın konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Sevgili gençler, sizlere sınavlarınızda başarılar diliyorum. Bu sınav üniversitelere geçme adına elbette ki önemlidir ama tek şansınız değildir. Eminim başarılı olacaksınız fakat eğer bu yıl yeterli başarıya ulaşamadığınızı düşünürseniz önümüzdeki yıl tekrardan sınavlara girebilirsiniz. Sizlere güveniyorum," dedi.

Başkan Aydın, gençlerin YKS sınavına gidiş biletlerini ücretsiz olarak alabileceklerini belirterek, "İki gün sürecek YKS sınavları için ücretsiz gidiş biletlerinizi öğrenci belgenizi göstererek belediye girişinde bulunan 'Beyaz Masalardan alabilirsiniz. Almış olduğunuz biletlerle ilçe terminali içindeki minibüslerle ücretsiz seyahat edebilirsiniz. Tekrardan başarılar diliyorum," diye ekledi.

Orhangazi Belediyesi, gençlerin sınav stresini azaltmak ve ulaşım konusunda endişe yaşamadan sınavlarına odaklanmalarını sağlamak amacıyla bu hizmeti sunarak öğrencilere destek olmaya devam ediyor.

Diğer Haberler