Menu

Üreğil Mahallesi Pompa İstasyonu Terfi Hattı Tamamlandı

Yazdır / Tarih: 2023-03-02

Üreğil Mahallesi pompa istasyonu terfi hattı boru montajı çalışmaları tamamlandı. Devlet Su İşleri DSİ tarafından gerçekleştirilen çalışma bölge tarımına büyük katkı sağlayacak.

Orhangazi‘de tarım çalışmaları devam ediyor. Devlet Su İşleri tarafından bu çerçevede Üreğil Mahallesi pompa istasyonu terfi hattı boru montaj çalışması bitirildi. Hattın yenilenmesi çalışmaları kapsamında 350 m. 2 adet boru değişimi yapılarak toplamda 700 m’lik montaj gerçekleştirildi. Bu sayede bölgede tarımsal sulama daha sağlıklı hale gelecek. Böylece bölgede bir ihtiyaç daha karşılanmış oldu.

Orhangazi Belediyesi Başkanı Bekir Aydın konuyla ilgili bir açıklama yaptı. Başkan Aydın açıklamasında, desteklerinden ötürü Bursa Milletvekilimiz Sayın Zafer Işık’a çok teşekkür ediyorum, diyerek sözlerine “ Orhangazi’miz aynı zamanda bir tarım şehridir. Çok verimli topraklarımız, tarımla uğraşan çok sayıda hemşerimiz var. Bizlerde Orhangazi Belediyesi olarak hem kendi imkânlarımızla, hem Büyükşehrimizin yardımlarıyla hem de devlet kurumlarımızın katkılarıyla çiftçilerimizin yanında olmayı sürdürüyoruz.“ İfadeleri ile devam etti. Belediye Başkanı Bekir Aydın açıklamasına “ Bu bağlamda Üreğil Mahallemizde bulunan pompa istasyonu terfi hattı boru montajı çalışmaları tamamlandı. Hattın yenilenmesi çalışmaları kapsamında 350 m 2 adet boru değişimi yapılarak toplamda 700 m’lik montaj yapıldı. Böylece tarımsal sulamanın daha sağlıklı yapılabilmesi için bir çalışma sonuçlanmış oldu. Üreğil Mahallemize hayırlı olmasını diliyorum.” Cümleleriyle son verdi.

Diğer Haberler