ÜREĞİL TANKER DOLUM İSTASYONU

Yazdır / Tarih: 2017-08-16

Orhangazi ve Büyükşehir Belediyesi tarımın gelişmesi yönündeki çalışmalarına bir yenisi daha eklendi. Daha önce birçok mahallede tanker dolum istasyonları inşa eden Belediye, şimdi de Üreğil'de çalışma başlattı. Orhangazi Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü'nün talebi doğrultusunda başlatılan çalışma kapsamında Büyükşehir Belediyesi Üreğil Mahallesi'nde tarımsal amaçlı tanker dolum istasyonu yapılacak. Ekipler istasyon için çalışmaya başladı. Üreğil sınırları içindeki alanda sondaj çalışmaları yapılırken, yeterli su miktarına sahip derinliğe ulaşınca inşaat çalışmaları başlayacak. Çalışma tamamlandıktan sonra Üreğil Mahallesi sakinleri sulama hattının ulaşmadığı tarımsal alanları tanker dolum istasyonundan alacakları su ile sulayabilecek.

Üreğil Mahallesi Muhtarı Recep Günay, sondaj çalışmalarını yerinde takip etti. Günay, tanker dolum istasyonunun Üreğil sakinleri ve tarım alanları için kolaylık sağlayacağını söyledi. Günay, destekleri için Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan ve Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'ye teşekkür etti.